Officiel information flytter

Fremover vil alt officiel information til Solbjerg Søsport medlemmer foregå på søsport.solbjerg-if.dk

Begivenheder vil være at finde i kalendere for Søsporten, Sejl og Kajak.

Facebook grupperne vil selvfølgelig fortsætte som altid.
FB Solbjerg Søsport Til ALLE medlemmer af søsporten. Her gentages meget fra den ovenstående side.
Solbjergoptimisterne Til sejlere. Både storjolle og opti.
Kajak i Solbjerg Søsport Til Kajakroere. Både voksne og unge.

Årsmøder og vigtige ting vil også blive sendt til jeres email registreret på Conventus medlemsystemet.

I løbet af året vil denne side solbjergsoesport.dk også forsvinde. Men vi vil anstrenge os for at få flyttet alt nyttig og sjov info til den ny side.

med venlig hilsen
Solbjerg Søsport Bestyrelse

Julefrokost 2019 Kajak

Nu er Silvan og sikkert mange andre startet med at finde jule tingene frem og det er nu også tid til at sætte kryds i kalenderen den 7/12 til årets julefrokost i kajakklubben!!

Vi fra A-holdet vil gøre vores bedste for at det skal blive en sjov og uforglemmelig aften og vi glæder os til at se rigtig mange af jer.

Alt hvad du skal gøre er at betale 150 kr. til Mette Kanstrup via Mobilepay: 23809139 senest den 16/11 2019, så er du tilmeldt.

Vi lover der bliver serveret traditionel julemad og flere af de faste indslag vil også være der – blandt andet pakke spil.
Der vil blive serveret velkomst drink, men du skal selv medbringe
– drikkevarer
– en pakke til pakkespillet til en værdi af ca. 25 kr.
– og ikke mindst fest humør

https://www.facebook.com/events/468327960436690/

julefrokost

Standerhejsning

Standerhejsning er er flyttet til søndag d. 31/3 kl. 10!

Der vil blive serveret morgenmad, måske endda med en lille skarp til dem de står lyst til det. Vores formand åbner officielt sæsonen og vimplen hejses. :-)
Derudover skal vi have broen i vandet, og lavet en let rengøring i klubhuset. Så kom og vær med til at sparke sæsonen godt afsted. Vi håber at se rigtig mange af jer!

 

Mvh Bestyrelsen

(beklager den først kommer på hjemmesiden nu, jeg havde glemt at det /Bo )

 

flag

Indvielse af bro / Åbent hus

På tirsdag er der i den grad aktivitet i Søsporten. Kl. 12 er der åbent hus, kl. 13 indvier vi broen og om aftenen består kursisterne forhåbentlig deres kajakprøve.

I bestyrelsen vil vi høre om der er nogle der kunne tænke sig at bage en kage til åbent hus, så vi kan servere noget for de mange solbjergensere der dukker op? Vi skal bruge mindst 3, men gerne så mange som muligt. Meld ind her hvis du vil bage en. :-)

Og så håber vi at mange af jer kommer og hjælper med at få interesserede på vandet, så de kan prøve kræfter med både og kajakker.

åbent hus bro

Onsdags Sø…..

Bestyrelsen har lavet et tiltag for at forsøge at dyrke og styrke fællesskabet i foreningen. Så som et forsøg tænder foreningen grillen og hyggen den første onsdag i hver måned kl. 18.
Det eneste du skal gøre er, at tage det med som du vil grille og sørge for at pakke det gode humør og historierne om dengang du tog kurset, røg i vandet, fangede en fisk eller noget helt andet.

Opvasken er vi fælles om, og ellers er der ikke planlagt noget. Vi glæder os til at se jer!

Vi starter onsdag d. 2/5.

« Older Entries