Vinteraktivitet / cirkeltræning

Vinteraktivitet / cirkeltræning for alle medlemmer og jeres familie
Lige som sidste år tilbyder vi også denne vinter cirkeltræning i Solbjergsskolens gymnastiksal. Tidspunktet er i år tirsdage fra kl. 16.30-17.30 med opstart i slutningen af september (er tidligere kommet til at skrive et forkert tidspunkt – beklager).

Formålet med træningen er at holde kroppen og det sociale aspekt ved lige til en ugentlig time i hyggeligt selskab og med sved på panden.

ALLE kan være med.

Sidste år var vi deltager i aldersgruppen fra 2-60+. Og der er plads til flere deltagere. Ingen tilmelding – du møder bare op og tager gerne din familie med. Børnene deltager i det omfang, de har lyst og energi til det.

Nærmere info omkring nøjagtig opstartstidspunkt følger.

One comment

Skriv et svar