Ny hjemmeside

Solbjerg Søsport har fået ny hjemmeside! Her er plads til alt, hvad du måtte have på hjertet – stort som småt. Ordet er frit. Håber alle medlemmer vil være gode til at bruge hjemmesiden og dette forum aktivt.
Husk at oprette dig som bruger ved at klikke på linket “Registrer”.
Hvis du har forslag til tilføjelse/ændringer, må du endelig sige til. Hjemmesiden er til klubbens medlemmer, og derfor er det selvfølgelig vigtig, at DU kommer med tilkendegivelser. Kig dig omkring på siderne – læg mærke til at hver afdeling har sin egen blog hvor der kan skrives indlæg, der kun har med den enkelte afdeling at gøre.
Hjemmesiden er lavet i WordPress og der findes en app til både iOS og Android, så du kan få adgang til bloggen på den mobil. Du skal installere app’en og herefter tilføje http://solbjergsoesport.dk/wp til de blogs du følger.

3 comments

Skriv et svar