Cirkeltræning

Så er sæsonens vintertræning for alle Søsportens medlemmer skudt igang. Igår, tirsdag kl. 16.30 mødtes 9 voksne og 5 børn til 1 times cirkeltræning, hvor det er op til den enkelte, hvor meget man vil have ud af det. Og vi oplevede vist alle, at der bestemt er plads til forbedringer 😉 (Jeg mærker i hvert fald muskler idag, som jeg ikke har haft ondt i i meget lang tid)
ALLE kan være med, så forhåbentlig kommer der endnu flere på næste tirsdag – bare mød op

Vi ses :-)

One comment

  • Marianne Østergaard

    Så har det atter været tirsdag aften med cirkeltræning. Dejligt at se såvel nye ansigter som gengangere. Vi var 9 voksne og 8 børn, hvoraf de tre var aktiv med i træningen. Godt gået – alle sammen :-).
    Vi ses på tirsdag.
    Og der er plads til at endnu flere kan deltage, så tag bare din ro-/sejlmakker og resten af familien med.

Skriv et svar