Kajakinstruktion 2014

Så er der åben for tilmelding til kajakinstruktion 2014. Bindende tilmelding via solbjerg.halbooking.dk Her kan du også se, hvilke datoer forløbet strækker sig over m.m.

Og skynd dig, hvis du er interesseret. Der plejer at være rift om pladserne :-)

2 comments

 • Hej. Jeg er i tvivl, om kommentaren, jeg skrev i går, er ‘gået igennem’. Den gik kort fortalt ud på, at jeg påtænker at ro kajak i Solbjerg. Jeg har mange års roerfaring fra Skanderborg Kajakklub og kajakklubben NORD (Furesøen). Har holdt flere års pause pga. skulderskade. Mit spørgsmål: skal jeg igennem et nybegynderforløb? Mange hilsener Vibeke Larsen, Stilling

  • Anne Bøgh Fangel

   Hej Vibeke
   Nej, det er ikke nødvendigt at tage et begynderkursus for at kunne ro hos os, hvis man allerede har erfaring fra en anden klub. Men vi plejer typisk at have folk som dig med en tur på søen, så vi er sikre på at man har styr på den grundlæggende sikkerhed. Jeg vil foreslå at vi lige taler nærmere når du gerne vil starte. Er det allerede nu? Eller er det først til foråret?
   Mange hilsner

   Anne

Skriv et svar