Børn på søen arrangement

Som en start på flere aktiviteter rettet mod børn og unge afholder vi lørdag den 28. juni det første “Børn på søen” arrangement. Arrangementet er en mulighed for at børn af klubbens medlemmer kan komme ud på søen i kajak og også lære lidt om udstyret og ro-teknik. Børn der deltager skal have deres forælder med.

Vi håber at gentage arrangementet igen efter sommerferien og det skal ses som den spæde start på noget der på sigt kan blive til egentlig ungdomsroning. Vi er p.t. i dialog med Dansk Kano og Kajak Forbund om lån af deres “børnepakke” – en container med børnekajakker som klubberne kan låne i en sæson. I løbet af 2014 arbejder vi videre med idéen, da der jo er en række ting der skal være styr på i forhold til et ungdomshold – først og fremmest sikkerheden. “Børn på søen” arrangementerne tjener dermed også et formål som “en finger i jorden” – hvor stor er interessen egentlig for at få ungdommen med i kajakafdelingen.

Arrangementet den 28. starter med fælles morgenmad i klubben kl. 9.00. Derefter fortæller vi ungerne lidt om udstyret og skal så ud og ro. Skriv en kommentar på dette indlæg hvis du kommer til arrangementet og fortæl hvilke børn du har med og hvilken alder de har. Alternativt kan du skrive en mail til Thomas på thomasfangel@gmail.com.

På ungdomsudvalgets vegne (Martin Jensen, Rikke Lambaek og Thomas Bøgh Fangel)

 

 

2 comments

 • Klaus Pagh Almtoft

  Hej
  Vi vil gerne deltage i “børn på søen” d. 28. Juni med 2 børn. Jonas 9 år og Rasmus 7 år.

  Venlig hilsen
  Klaus Pagh Almtoft

 • Anders Skovholm

  Min datter Julie på 10 år vil gerne deltage sammen med sin far. Mvh Anders

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *