Julefrokost

Efter en dejlig tur på søen, besluttede Leander og jeg at det var på høje tid med en julefrokost-dato. Vi har talt med flere af Jer, og vi ved at den “perfekte dato” ikke findes. Vi ved at mange af Jer allerede er fuldt booket frem til jul, men gør nu hvad I kan, for at komme alligevel!

Her er det endelige oplæg fra facebook-gruppen:

Julefrokost BLIVER den 13. december. Programmet er at vi mødes kl. 12 til en tur på søen. Klokken 14:30 starter den ‘formelle’ julefrokost.

Tilmelding via linket:
http://hvemkommer.dk/julefrokostsoesporten

eller mail til leanderdreyer@gmail.com

3 comments

 • Ja, det var jo godt nok ærgerligt (for mig 😉 ), at den første julefrokostdato ikke var god. Det kunne have været rigtig kanon at møde mange af medlemmerne der! Men men men der kommer jo nok et nyt festligt arrangement på et tidspunkt :-). Min gode undskyldning er jo, at jeg er i Australien i december måned!
  Knus fra Vibeke
  PS: Jeg har jo allerede lovet Leander at møde op til julefrokosten med en flaske snaps 😉 … den må jeg prøve at få afleveret, inden jeg smutter Down Under!

  • Anders Skovholm

   Ja, det er godt nok ærgerligt Vibeke, men så må vi jo også bare lave en påskefrokost :-) Tænk ikke på snapsen – den har vi til gode, til når du selv kan deltage :-) Du må have en fantastisk tur til Australien! Vi glæder os til at ro nogle gode ture med dig, når du kommer hjem :-)

   • Tak :-)! Glæder mig til såååååå mange dejlige roture og oplevelser med alle I skønne kajakfolk!!! He he … påskefrokost … ja, der kommer jeg bestemt med snapsen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *