Kajaktur Kristi Himmelfartsferien

 

Så er det atter tid til en kajaktur på Gudenåen i Kristi Himmelfartsferien 14. – 17. maj 2015, ca. 120 km fordelt på 4 dage fra Skanderborg til Randers. Vi sover på teltpladser undervejs i Ry, Silkeborg og Bjerringbro.
Vi vil meget gerne have ”nye” frigivet roer med på denne dejlige tur, som vi tager i roligt tempo. Hvis man selv kan arrangere kørsel til og fra en af lejrpladserne, er der mulighed for at ”stå af og på”, som det passer en, dvs. man behøver ikke være med på hele turen.
Vi skal selv klare fragt bagagen mellem lejrpladserne. Jeg foreslår at vi har to biler, hvor vi kører frem og tilbage mellem pladserne. Dette bliver endeligt planlagt, når vi ved, hvem der deltager. Vi vil gerne  have jeres tilmelding senest den 4. maj, og jeg vil gerne have oplyst følgende:

  • Hvilke dage I deltager, hvorfra og til?
  • Kan I kan lægge bil til?

Pris: Vi deles om kørselsudgifterne, lejrplads/campingafgift samt div. fornødenhedder.
Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte undertegnede på:

Karin:  tlf. 23728371 / karin@ronhoj.dk,

Pia: tlf. 30665940 / kildegaarden@os10.dk

 

 

Vi er foreløbig 7 deltagere på turen.

 

Vi ses på turen og satser på sol og medvind alle dage
Karin og Pia
Turudvalget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *