3 dages kajaktur i pinsen 17

Den 3.-5. juni (begge dage incl), tager vi på kajaktur på Storå fra Tjørring eller Nybro nord for Herning – Nissum Fjord.  Vi kommer til at ro ca. 80 – 90 km på 3 dage. Vi regner med at køre fredag den 2. juni efter arbejde dvs ved 17-18-tiden om aftenen, hvilket spare os for tid/kørsel  tidligt lørdag morgen. Der er reserveret 2 sheltere til os ved Nybro, hvor vi sover fredag d.2. juni –lørdag den 3. juni. Vandstanden i åen afgør, om vi starter i Tjørring eller Nybro. De to efterfølgende overnatninger bliver i telte på teltpladser.

Jeg har talt med Kajakfreak i Holstebro, de administrere gæste sejlladsmærkerne på Storå. Der er 16 gæstemærke pr dag på hele åsystemet. Han opfordrede os til snarest at reservere gæstemærker, dels fordi  de allerede nu er ved at få bookinger på næste sæson,og dels at det er i pinsen, vi skal ro. Gæstemærkerne koster 150 kr/ dag, dvs 450 kr pr deltager, der betales ved bestillingen/tilmeldingen, og pengene kan ikke refunderes. Dvs jeres tilmelding er bindende, og I kan ikke få pengene retur, hvis I melder fra.

Vi vil derfor lave en tilmelding nu hos enten Karin eller Pia senest den 20.11.16 på mail, se nedenstående.

I er stadig meget velkomne til at tilmelde jer på et senere tidspunkt, men deltagelsen bliver under forudsætning af, at der er flere gæstemærker at få. Tilmeldingerne bliver efter først til mølle princippet.

I kan indbetale 450 kr på Mobilepay: 23728371 Karin Rønhøj

Der vil ca. 1 måned før turen blive sendt yderligere information ud til deltagerne.

Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte undertegnede på:
Karin:  tlf. 23728372/ karin@ronhoj.dk
Pia: tlf. 30665940/ kildegaarden@os10.dk

Vel mødt, turudvalget
Karin og Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *