Kristi Himmelfarts tur 2018

I Kristi Himmelfartsferien  10. – 13. maj  2018, roer vi på Gudenå fra Skanderborg til Randers ca. 110 km fordelt på 4 dage.

Vi sover på teltpladser / campingplads undervejs i  Ry, Silkeborg og Bjerringbro. Hvis der stemning for det, foreslår jeg, at vi overnatter på Silkeborg Vandrerhjem (https://danhostel-silkeborg.dk/), hvis de har plads til os.
Vi vil meget gerne have ”nye” roer med på denne dejlige tur, som vi tager i roligt tempo. Hvis man selv kan arrangere kørsel til og fra en af lejrpladserne, er der mulighed for at ”stå af og på”, som det passer en, dvs. man behøver ikke være med på hele turen.
Vi skal selv klare fragt af bagage mellem lejrpladserne. Vi har derfor brug for mindst to biler – afhængig af hvor mange vi bliver. Dette bliver endeligt planlagt, når vi ved, hvem der deltager. Vi vil gerne  have jeres tilmelding i løbet af få dage af hensyn til Silkeborg vandrerhjem, der kun har få værelser tilbage, og jeg vil gerne have oplyst følgende:

  • Hvilke dage I deltager, hvorfra og til?
  • Kan I kan lægge bil til?
  • Er du/I interesseret i overnatning på vandrerhjem i Silkeborg

Alternativt sover vi på campingpladsen som vanligt.
Pris: Vi deles om kørselsudgifterne, lejrplads/campingafgift samt div. fornødenhedder.
Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte undertegnede på:

Karin:  tlf. 23728372/ karin@ronhoj.dk

Pia: tlf. 30665940/ kildegaarden@os10.dk

Vi ses på turen og satser på sol og medvind alle dage
Karin og Pia
Turudvalget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *