Instruktion for voksne

Kajak-instruktion for voksne

Deltag i et spændende kursusforløb med fokus på både sikkerhed, ro-teknik og socialt samvær.

Kajakinstruktion vil blandt andet inkludere svømmeprøve i svømmehal (600 m), masser af kajakroning, makkerredninger, svømning med kajak på Solbjerg Sø og meget andet.

Der afholdes et kursus hvert år og det ligger altid i foråret og for-sommeren.

Datoer og tilmelding findes her: Solbjerg IF – Holdtilmelding

For at kunne bestå forløbet og blive “frigivet”, skal man som udgangspunkt kunne deltage alle dagene.

Om kurset:

 • Du bliver godt rustet til en fremtid, som kajakroer med officielt EPP2 certifikat der gælder i hele Europa.
 • Du deltager aktivt i kursusforløbet, som fokuserer på både sikkerhed, korrekt behandling af udstyret og effektiv ro-teknik. Det hele skylles ned med rigelige mængder kaffe/te og hjemmebagt kage.
 • Du kommer til at opleve den fantastiske Solbjerg Sø på en helt ny måde og få adgang til alle Solbjerg Søsports faciliteter.

Kajak-roning er for alle mellem 18 og 90 år. Det fysiske krav er blot at du kan svømme 600 meter i svømmehallen – uden tidskrav, men også uden pauser.

Hvis du vil have en masse sjove og udfordrende oplevelser, teste dig selv og dine balance-evner, møde nye dejlige mennesker og blive en del af et fantastisk fællesskab – så skynd dig at melde dig næste instruktionshold – der plejer at blive rift om pladserne!

4 comments

 • klavs thorlacius

  Hvornår kan man få kursus i 2016?

  • Anne Bøgh Fangel

   Det kan man ikke før i 2017 igen. Vores begynderkursus starter om foråret, og årets kursus slutter inden for de næste uger.

 • Malene Ringberg

  Hej vi bor i Blegind og vil godt ud og ro kajak på Solbjerg sø. Kan vi leje et par kajakker ved jer? Hvis ikke, ved i om det så er muligt et andet sted?
  Mvh Malene

  • Anders Skovholm

   Vi har ikke udlejning af vores udstyr, men hvis I allerede har ro-certifikat, så kan I blive medlemmer af klubben og frit benytte udstyret.
   Hvis I ikke har taget kajak-kursus, så anbefaler vi vores årlige instruktions-kursus – se mere under “Instruktion” her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *