Kalender

maj
1
søn
Paradisløbet 2016 Silkeborg kajakklub
maj 1 kl. 20:30 – 15:00

Der kan i Paradisløbet deltages i 12 km (trim) eller  24 km. Mere information på http://silkeborg-kajakklub.org/paradislbet16/ .

Jeg skal have jeres tilmeldinger senest onsdag den 20. april, mail: karin@ronhoj.dk. Det koster 100 kr at deltage.

Vi kører fra klubben ca. 8:45, for at være fremme til informationsmødet kl 10. Selvet løbet starter kl 11.

Karin Rønhøj

Turudvalget

sep
9
lør
Tour de Gudenå
sep 9 heldags

Tilmelding til årets Tour de Gudenå lørdag d. 9 september 2017 er startet. Distancerne er på hhv. 42 km fra Ans til Randers eller 73 km fra Silkeborg til Randers. Tilmeldingen foregår klubvis. Information om løbet kan findes på hjemmesiden www.tourdegudenaa.dk.

Tilmelding inden d. 1 juni koster 400 kr + evt. 150 kr til en Craft t-shirt.

Tilmelding inden d. 1 august koster 500 kr + evt 150 kr til en Craft t-shirt.

Christine har aftalt med Bo Westergaard, at hun tager sig af tilmelding. Har du lyst til at deltage og ønsker at blive tilmeldt inden d. 1 juni skal du skrive en mail til pagh_alm@hotmail.com eller SMS til 21748996 med navn, alder, ønsket distance og størrelse på t-shirt (hvis denne ønskes) senest fredag d. 26 maj samt overføre tilmeldingsgebyr og betaling for evt. t-shirt på mobilpay til tlf: 21748996. Tilmelding inden d. 1 august gøres på samme måde senest mandag d. 24 juli.

Mht fordelingen af kajakker foreslår Christine, at alle årets deltagere mødes i klubhuset søndag d. 13 august kl. 17 for at aftale dette. Så kan vi også i fællesskab aftale de praktiske ting omkring kørsel osv.

Er der spørgsmål til Tour de Gudenå kan der findes mange oplysninger på hjemmesiden, derudover er der flere i klubben, som har deltaget de sidste år (Anders Skovholm, Kenneth Kronow, Bo Westergaard, Karin Rønhøj, Morten Rask, Klaus Pagh Almtoft, Christine Almtoft, Marianne Østergaard Jensen, Leander, Morten LH, Ashok Pramanik, Jacob Bundgaard mfl), så de kan også spørges:-).

Er der kursister fra årets hold, som har lyst at være med, kan det lade sig gøre. Instruktørerne har alle været med, så spørg endelig dem til råds, hvis I har lyst at være med.