Udstyrsudvalg

One comment

 • Ved årets udviklings-møde, som klubben afholdt i fritidscenteret, var der mulighed for at deltage i forskellige udvalg. Der blev blandt andet nedsat et udvalg til indkøb af kajakker og kajak-udstyr til klubben.
  Udstyrs-udvalgets medlemmer: Leander, Morten og Anders.
  I 2014 har klubben udvidet med hele fire kajakker. Det er faktisk dobbelt så mange, som først planlagt, men særlige omstændigheder og et rigtig godt tilbud gjorde dette muligt.
  De nye indkøb:
  2 stk. Zedtech TCR – super lækre “halv-kap” kajakker i den udfordrende klasse, som de fleste (med lidt stædighed, træning og tilvænning) kan få glæde af i mange år.
  1 stk. Zedtech Cruzader – en lidt mere stabil kajak i tur-klassen, som ikke stiller så store krav til balancen, som eksempelvis TCR-modellen. Den har også det lækkere fodspark og sæde, der kan indstilles på få sekunder – helt uden irriterende skruer. En kajak som mange vil få stor glæde af. Den er relativ hurtig og det store cockpit giver også god plads til lidt større personer.
  1 stk. Escape – En tur-kajak, som mange foretrækker, fordi den er let og hurtig gennem vandet, samtidig med at den er stabil nok til næsten al slags vejr. Lidt balance-krævende for nye roere og nogle oplever også, at den ikke er så retnings-stabil i visse vejr-typer. Kajakken er bygget af de bedste materialer – kulfiber/kevlar. Normalt er disse materialer for dyre til en klubkajak, men det kunne lade sig gøre, da vi fandt en kajak, som var let brugt, men næsten som ny.

  Alt i alt har 2014 været et virkeligt godt år for klubbens udstyrs-interesserede medlemmer. Klubben har efterhånden en utrolig fin og opdateret flåde af kajakker, hvor der bestemt er noget for enhver smag – uanset hvilke ambitioner og niveau man har!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *